Boek informatie

Het boeken van een reis op aanvraag | Offerte formulier | Het definitief maken van een reservering | De betaling van de reis | Paspoortgegevens | Reisbescheiden | Reserveringskosten | Speciale maaltijden | Voorkeuren | Wijzigingen en/of aanvullende wensen | Verzekeringen

Het boeken van een reis op aanvraag

Indien u bij ons een reis boekt, is elk produkt bij ons altijd op aanvraag. Wij proberen tussen 1 uur en 48 uur contact met u op de nemen voor bevestiging. Indien de boeking bevestigd kan worden is de overeenkomst bindend en kan niet meer kosteloos door u worden geannuleerd.

Voor een aanvraag binnen 6 weken voor vertrek is het uiteindelijke annuleringsbedrag afhankelijk van de kosten welke berekend worden door de betreffende luchtvaartmaatschappij, de accommodatieverschaffer en de lokale agent.

Offerte formulier

Heeft u gekozen om het offerte formulier in te vullen, vult u deze zo compleet mogelijk in.

Houdt u er bij het invullen van de namen rekening mee dat deze overeen dienen te komen met de paspoortgegevens. Let u dus o.a. op het vermelden van de juiste voornamen! Als u als vrouw zijnde getrouwd bent, vermeld u altijd uw eigen meisjes achternaam op het formulier!

Indien u een 'eerste optie' ingeeft, zal deze altijd door onze reisadviseurs als eerste worden gereserveerd. Wanneer blijkt dat deze reis niet meer beschikbaar is, zal men indien u dit heeft aangegeven de alternatieve vertrekdatum trachten te boeken. Wanneer dit ook niet mogelijk is, zullen onze adviseurs uw eventuele tweede optie trachten te reserveren.

Het definitief maken van een reservering

Om een reservering definitief te maken hebben wij de handtekening of naam (via mail) nodig om het te bevestigen, zodat Vakantiecafe.nl/Spain at Heart de reis voor u kan bevestigen.

De betaling van de reis

Betaling via bank overmaking
U kunt uw reis/vakantie voldoen op onze ING-bankrekeningnummer 5332257 t.n.v. Vakantiecafe.nl met vermelding van uw reserveringnummer.

Contante betaling
Vakantiecafe.nl/Spain at Heart accepteert geen contante betalingen.

Pinbetalingen
U kunt uw reis niet met een pinbetaling voldoen.

Paspoortgegevens

Het is van essentieel belang dat de gegevens in uw paspoort overeenkomen met die op uw ticket. Dit geldt voor zowel voor de achternaam (bij gehuwde vrouwen de meisjesnaam) als ook voor de eerste voornaam voluit.

Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen hoge kosten voor een naamswijziging, en weigeren in zeer drukke vakantieperiodes een naamswijziging te accepteren, met alle nare gevolgen van dien! Bovengenoemde kosten zullen, in voorkomende gevallen, aan u worden doorberekend!

Reisbescheiden

U ontvangt ca. 2 tot 1,5 week voor de vertrekdatum naar uw bestemming de reisbescheiden. Checkt u zorgvuldig uw gegevens op uw vliegtickets en/of boekingsbevestiging. Neemt u contact op met Vakantiecafe.nl mocht er een fout geslopen zijn in de reisbescheiden.

Reserveringskosten

Voor iedere boeking berekenen wij € 25,00 reserveringskosten, tenzij anders aangegeven.

Speciale maaltijden

Wanneer u een dieet/speciale maaltijden volgt, verzoeken wij u ons hiervan bij boeking op de hoogte te stellen, zodat wij uw specifieke behoeften tijdig aan de betrokken partijen kunnen doorgeven. Een dieetmaaltijd kan tot 48 uur van tevoren bij de luchtvaartmaatschappij worden aangevraagd.

Voorkeuren

Wanneer u bij betreffende boeking speciale wensen, denk aan stoelen in het vliegtuig/de ligging van uw hotelkamer, aan ons doorgeeft, zullen wij altijd de grootste moeite doen deze te realiseren. Garantie voor een bepaalde stoel of kamer kunnen wij echter nooit geven!

Wijzigingen en/of aanvullende wensen

Bij wijziging na uw boekingsopdracht tot een periode tot 28 dagen voor het vertrek of wanneer u aanvullende wensen heeft, berekenen wij € 25,- wijzigingskosten + de eventuele kosten die door de luchtvaartmaatschappij, accommodatie of lokale agent in rekening worden gebracht.

Verzekeringen

Goed verzekerd op reis gaan is een absolute noodzaak!
In veel landen gelden andere rechtsnormen dan in Nederland, waarbij een goede reisverzekering meer dan goed van pas komt.

Dokters en ziekenhuisrekeningen kunnen vaak bijzonder hoog zijn, om in het ergste geval van repatriëringkosten nog maar niet te spreken!

Vakantiecafe.nl/Spain at Heart kan voor u een verzekering afsluiten bij de Europeesche Verzekeringen. Kijkt u, wanneer u reeds een doorlopende reisverzekering heeft, goed naar de voorwaarden en verzekerde bedragen.

Het moge voor zich spreken dat een annuleringsverzekering eveneens geen overbodige luxe is! U dekt zich hiermede in tegen het, vaak buiten uw schuld niet op reis kunnen gaan en de hoge hiermee gepaard gaande kosten.

Een annuleringsverzekering geldt tevens als reisonderbrekings verzekering: wanneer u op bijvoorbeeld de 6e dag van uw vakantie uw reis moet afbreken kunt u de niet genoten vakantiedagen claimen óf zelfs, in geval u een vakantiegarantie-verzekering heeft afgesloten, de gehele reis.

Een annuleringsverzekering kan tot 5 dagen na het reserveren van de reis worden afgesloten. Een reisverzekering kan 1 dag voor vertrek nog afgesloten worden.

Voor meer informatie over de verzekeringen of om een polis af te sluiten, neemt u graag contact op met Vakantiecafe.nl

ZOEKEN
 
 
 
 
 
 
 

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen en nieuws? Schrijf u hier in voor de Spain at Heart nieuwsbrief.