Familie en vrienden

Vakantiereizen | Reüniereizen

Vakantiereizen

Heeft u iets te vieren en wilt u het delen met uw kinderen, kleinkinderen of goede vrienden? Lijkt het u een leuk idee om met de gehele groep op vakantie te gaan in binnen- of buitenland?

Dan weten wij diverse mogelijkheden om uw droom uit te laten komen. Van safaries in Afrika tot een mooie rondreis in Andalusie. Misschien bent u nooit in Australie geweest en wilt u een keer in uw leven zo'n mooie, verre reis delen met uw gehele familie of vrienden. Maar als u het liefst in Nederland wil blijven, zijn er genoeg mogelijkheden om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Wij weten hoe moeilijk het is om een groep op 1 lijn te krijgen omdat iedereen zijn wensen en voorkeuren heeft. Wij nemen ruim de tijd om met u te overleggen, hoe wij tot een mooie groepsreis kunnen komen.


Reüniereizen

Er zijn zoveel gelegenheden om een reünie te organieren. Denk maar aan een klassen of schoolreünie of een familiereünie. Misschien heeft u wel een aantal jaren uw goede vrienden niet meer gezien uit uw oude woonplaats en is het een leuk idee om met zijn allen op vakantie te gaan.

U kunt ook een thema erin verwerken. Bijv. met de groep gaan mountain biken, bergbeklimmen, schilderen of een spirituele workshop volgen.

Wij horen graag of wij voor u zo'n mooie reis mogen adviseren. Laat ons via het offerte formulier weten, wat uw wensen zijn en wij gaan aan de slag voor u.

ZOEKEN
 
 
 
 
 
 
 

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen en nieuws? Schrijf u hier in voor de Spain at Heart nieuwsbrief.