Labels

Vakanties op Maat


Vakantiecafe is gespecialiseerd in het op maat maken van vakanties. Het heet met een duur woord, dynamic packaging of modulaire boekingen. U als klant legt de wens bij ons neer om dit door ons in een mooi pakket te gieten, exact gemaakt op wat u graag wil.

Wij verzorgen alle soorten reizen van weekendjes weg tot grote cruise vakanties. Wij werken samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland.

U vraagt zich misschien af waarom er zo weinig aanbod op onze website staat. Het antwoord is heel simpel. Omdat er al zo veel op internet en in kranten staat. Wij hebben uit ervaring geconstateerd dat de klant of carte blanche bij ons komt om de reis te laten regelen of heel goed voorbereid is en veel "gewinkeld" heeft op internet.

Gaat u nu niet langer uw hoofd breken op zoek naar de juiste combinaties en prijzen, laat ons maar het uitzoekwerk doen!

Groups & Incentives


Sinds 2003 organiseert Vakantiecafe.nl groeps en incentive reizen voor bedrijven, scholen en verenigingen. Maar ook vrienden en families laten ons hun reis regelen.

Door onze ruime ervaring kunt u met een gerust hart uw groepsreis of incentive reis laten organiseren door ons.

Spain at HeartSpain at Heart is ons Andalusie label. Wij zijn sinds 2000 gespecialiseerd in dit mooie deel van Spanje.

Het aanbod is heel uitgebreid. Wij verhuren losse huizen en hotels, die idyllisch gelegen zijn in de bergen van Andalusie, niet ver van de kust, van Almeria tot Huelva.

Verder zijn er selectief uitgezochte rondreizen. U reist naar plaatsen, die u gewoonweg gezien moet hebben om de pracht van dit gebied te ontdekken.

U kunt diverse thema reizen boeken. Wij hebben mooie vakanties in groepsvorm samen gesteld met een thema erin verwerkt. Een greep uit de soorten thema's zijn o.a. yoga, gewichtsverlies, schilderen, wandelen, de Spaanse taal leren en Boeddhistische dagen.

De meeste van de aangeboden accommodaties hebben wij persoonlijk bezocht en goedgekeurd, dus verzekerd van een kwalitatief goed aanbod.

Wij kennen Andalusie goed en nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in het aanbod wat op onze Spain at Heart site vermeld staat!

ZOEKEN
 
 
 
 
 
 
 

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen en nieuws? Schrijf u hier in voor de Spain at Heart nieuwsbrief.