Scholen en Studenten

Algemeen | Schoolreizen | Studiereizen | Lustrum reizen | Galareizen

Algemeen

Vakantiecafe.nl heeft sinds 2004 een groot aantal succesvolle school- en studenten reizen mogen verzorgen.
Met onze ruime ervaring heeft u de garantie, dat u een goed aanbod/produkt van ons aangeboden krijgt. Elke reis heeft zijn aandacht nodig en is iedere keer weer anders. We nemen de tijd om samen tot een passend, scherp geprijsd en kwalitatief goed eindresultaat te komen.

Schoolreizen

Voor uw schoolreizen (zowel binnenland als buitenland) bent u bij ons aan het juiste adres. We verzorgen voor u de gehele schoolreis, dus incl. vervoer, entree's, verzorging, etc. Voor de begeleiding van de kinderen zorgt u zelf.

Geeft u ons uw wensen door, te weten: bestemming, aantal kinderen, dan ontvangt u van ons een voor u passende aanbieding. Wij regelen alles voor u, zodat u daar geen zorgen over heeft.

Ook u kunt dan rustig genieten van de reis.

Studiereizen

Een studiereis is dé manier om nieuwe ideeën op te doen, om letterlijk verder te kijken buiten uw eigen bekende context. U komt in aanraking met interessante praktijkvoorbeelden en leert van de ervaringen van deskundigen ter plaatse.

Daarnaast is het een uitgelezen manier om in contact te komen met andere studenten om zo uw kennis te delen.

Wij staan graag voor u klaar om ook voor u een hoogwaardige, inspirerende studiereis te organiseren. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lustrum reizen

Lustrumreizen zijn er in soorten en maten. Wilt u een spectaculaire lustrumreis waar nog jaren met veel enthousiasme over gesproken zal worden?
Neem dan contact met ons op.

Uw eigen lustrumreis op maat

Op basis van uw ideeën maken wij graag een mooie voorstel. Uitgebalanceerd en binnen uw budget.

Galareizen

Vakantiecafe.nl organiseert diverse galareizen voor studenten, die graag dit willen organiseren in het buitenland. Wij bieden galareizen aan naar diverse bestemmingen binnen Europa en daarbuiten.

Een gala organiseren is een hele klus. Zeker als je dit in het buitenland wil doen. We helpen je graag verder met de mogelijkheden voor jullie galareis.

ZOEKEN
 
 
 
 
 
 
 

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen en nieuws? Schrijf u hier in voor de Spain at Heart nieuwsbrief.